Anasayfa | AdresGezgini'nden Haberler


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

03-03-2017

Türkiye'nin 395. AR-GE Merkezi AdresGezgini!

AdresGezgini A.Ş. ekibi olarak kuruluşumuzdan bugüne üzerinde çalışmakta olduğumuz AR-GE projeleri meyvesini verdi. Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye'deki 395. AR-GE Merkezi olarak tescil edilmenin gururunu yaşıyoruz.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde bir AR-GE projesi ile 8 metrekarelik bir ofiste kurulan AdresGezgini A.Ş. o dönem üniversitenin Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde akademisyen olarak çalışmakta olan Dr. Bora Mocan, Dr. Şükrü Ozan, Dr. İlker Tanyer ve AdresGezgini Yazılım Müdürü Serkan Mahir Sümer ile birlikte geliştirilen başarıyla tamamlanmış 24 AR-GE projesi sayesinde hızla büyümüş ve bugün 500 metrekareyi aşan ofislerinde 50 kişiye yakın istihdam sağlamaktadır. Şirketin bundan sonraki hedefi kurucuların bugüne kadar edindikleri Tübitak ve Avrupa Birliği proje deneyimlerini ve eğitimli kadrosunun geliştirdiği inovatif yaklaşımları kullanarak devam etmekte olan 6 projesini başarıyla bitirmek, yeni projeler üretmek ve AR-GE merkezi sürdürülebilirliği konusunda da yeni başarılara ulaşmaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Müdürlüğü web sitesinde yer alan "Yazılım Sektöründe faaliyet gösteren Adres Gezgini Yazılım A.Ş.’ye Ar-Ge Merkezi Belgesi verilmiştir."

AdresGezgini ekibi ve yöneticileri olarak araştırmanın ve öğrenmenin bir sonu olmadığına inanıyor; 2007 yılında 3 Elektrik Elektronik Mühendisi olarak çıktığımız bu yolda eğitime ve teknolojiye yaptığımız yatırımlarla her geçen gün daha ileriye gidiyoruz.

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

25-06-2012

Twitter’da Nasıl Yarışma Düzenlerim?...

Markalar, kurumlar ve hatta kişiler kendi Twitter profillerinde, takipçi sayılarını arttırmak, etkileşim...

Twitter’da Nasıl Yarışma Düzenlerim?

22-10-2010

Google Görüntülü Reklam Ağı için Muhtemel Yerleşimler...

Google Görüntülü Reklam Ağı'nın hizmete girişinden bu yana, içeriğe dayalı hedefleme reklamverenlerin...

Google Görüntülü Reklam Ağı için Muhtemel Yerleşimler

01-06-2010

Dünden Bugüne Arama Motorları ve Google Bölüm – 2...

Arama Motorundan Ticari bir Markaya: Google Larry Page ve Sergey Brin’in Stanford Üniversitesi’nin öğrenci...

Dünden Bugüne Arama Motorları ve Google Bölüm – 2