Anasayfa | AdresGezgini'nden Haberler


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

06-03-2013

Vergi Töreninde Altın Madalya ile Ödüllendirildik.

2007 yılından bu yana internet reklamcılığı ve yazılım alanında hizmet veriyoruz. Bu süre içinde onbinlerce kurumsal firmaya dijital alanda yardımcı olduk, internet reklamlarını kullanarak müşterilerimizin satışlarını arttırdık ve birçok müşterimizin başarı hikâyeleri yazmalarına şahit olduk. Bu karşılıklı bir kazançtı; müşterilerimiz sunduğumuz hizmetten fayda görüp kazandıkça reklamlarına ve internet sayfalarına daha fazla yatırım yaptılar ve biz de kazandıkça devlete olan vergimizi ödedik. Vergilendirilmiş kazancımız 2011 yılında Kurumlar Vergisinde Urla ilçesinde vergi rekortmeni olmamızı sağladı, Milliyet Gazetesi’ne haber olduk.

Bu yıl da Vergi Haftası’nda iki defa ödüllendirildik. Şubat ayının son haftasına denk gelen Vergi Haftası’nda Urla Vergi Dairesi Müdürü Sayın Ömer Çolak ofisimizi ziyaret ederek tebriklerini iletti ve başarılarımızın daimi olmasını diledi. Aynı hafta 1 Mart’ta İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenen törenle de vergi rekortmenliği ödülümüz olan altın madalyamızı aldık. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenen ödül töreni etkinliğine siyasetin ünlü simaları da katıldı.

ves-5

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ın açılış konuşması ile başlayan tören, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın konuşmaları ile devam etti. Bakan Yazıcı, son 10 yılda İzmir’e 8 milyar doların üzerinde yatırım yapıldığından ve EXPO 2020’nin İzmir’e getirilmesini sağlayacak en büyük itici gücün hayata geçirilen 14 proje olduğundan bahsetti. İzmir’in bir dünya kenti olması konusunda çalışmaların devam ettiğini dile getiren Bakan Yazıcı konuşmasının sonunda İzmir’in vergi rekortmenlerine ödüllerini takdim etti.

ves-3

İzmir’deki bilişim şirketleri içerisinde en çok vergi ödeyen firma olarak ilk 10’a girdiğimiz ödül töreninde Genel Müdürümüz Mahir Sümer AdresGezgini’ni temsilen altın madalya ödülünü ve başarı belgesini İzmir Ak Parti Milletvekili İlhan İşbilen’den aldı.

yeni1

yeni2

ves-8

Sayın Milletvekili İşbilen, Genel Müdürümüz Mahir Sümer’i bizzat kutlayarak kurum olarak başarılarımızın devamını diledi. Tören sonunda AdresGezgini kurucu ortakları Dr. Bora Mocan, Nejla Mocan, İlker Tanyer ve Şükrü Ozan giderek yaygınlaşan internet kullanımının internet reklamcılığının yaygınlaşmasında, KOBİ’lerin interneti pazarlama mecrası olarak görmelerinde oldukça önemli olduğunu ve AdresGezgini olarak bu sektörün önemli bir oyuncusu haline gelmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

ves-9

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

30-09-2010

Google Telefon Galerisi: Android Cihaz Seçiminde Yeni Yardımcınız!...

Akıllı telefonların küresel olarak yayılması ve yüksek kaliteli ve standartlardaki bu cihazların mobil pazara...

Google Telefon Galerisi: Android Cihaz Seçiminde Yeni Yardımcınız!

12-01-2013

İçerik Denizinde Nasıl Hayatta Kalınır?...

Her geçen gün büyüyen dijital içerik yığını hiç arkası kesilmeyen dalgalar gibi sürekli kıyıya çarpmaya...

İçerik Denizinde Nasıl Hayatta Kalınır?

28-11-2013

Google Kendi Havaalanını Kuruyor...

Şirketlerin ve üst düzey yöneticilerin özel uçaklarının, jetlerinin olması günümüzde alışılagelmiş bir...

Google Kendi Havaalanını Kuruyor