Anasayfa | Sosyal Medya


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

14-02-2011

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım ve arkadaşlık sitesi Facebook, sürekli yeni reklam stratejileri geliştirirken markaların sosyal ağlarda kendilerini tanıtabilmeleri için de güncellemeler yapıyor. Geçtiğimiz aylarda kullanıcı profillerine kazandırdığı yeni görünüm ile kendinden söz ettiren Facebook, hayran sayfaları için de iyileştirmeler yaptı. Geçen hafta aktif hale gelen ve Mart ayından itibaren zorunlu olacak olan bu güncellemeler ile Facebook sayfaları ile kullanıcı profilleri aynı görünüme kavuşuyor.

Markaların ve B2B pazarda hizmet veren firmaların avantaj yaratacağı yeni Facebook sayfalarındaki en önemli özelliklerden biri; artık sayfa yöneticileri ile tanışabileceksiniz! Sosyal medyanın en güçlü yanlarından biri firmanızı kişiselleştirebiliyor olmanız. Geçmişte markalar dokunulmazdı. Şimdi ise onlarla arkadaş olabiliyorsunuz. Facebook sayfa güncellemeleri sayesinde karşımıza çıkan yeni özellik topluluk yöneticileri ile tanışmamıza olanak sağlayacak!

Facebook sayfalarını kişiselleştirmek için kullanılan diğer bir ilginç değişiklik ise profil sayfanızla yöneticisi olduğunuz Facebook sayfası arasında yapacağınız seyahat! Artık isterseniz profilinizin isterseniz sayfanızın yöneticisi olabileceksiniz! Facebook sayfa uyarılarını tıpkı profillerdeki gibi sol üst kısımda alıyor ce giriş yaptığınızda sadece sayfanıza ait şeyleri görebiliyorsunuz. Bu sayede markanızı tanıtmak için kullanıcı profili açmanıza gerek kalmayacak...

Fan sayfalarının diğer sayfalar hakkında konuşuyor olması da oldukça başarılı bir uygulama. Artık markalar kendi aralarında da iletişim kurabilecek. Örneğin AdresGezgini Facebook sayfası, Google ürünlerini beğenebilecek, Google'ın yenilikleri hakkında yorumlar yapabilecek!

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

13-09-2017

İşletmeler İçin Instagram [İNFOGRAFİK]...

Dijital pazarlama çok hızlı bir şekilde değişir, bu nedenle pazarlama planınıza yeni platformlar, stratejiler...

İşletmeler İçin Instagram [İNFOGRAFİK]

13-12-2011

Türkiye 2011′de Neleri Aradı?: Google Arama Trendleri - 2...

Bir önceki yazıda Türkiye'deki Google arama trendlerini genel olarak inceledik. Bu yazıda ise, 2011 yılında,...

Türkiye 2011′de Neleri Aradı?: Google Arama Trendleri - 2

24-10-2023

Verimliliği Tam Kapasiteye Çıkarmanın Yolları...

İnsan beyni doğası gereği tembelliğe yatkındır. Çünkü insan beyninin temel motivasyonu rahat ve tehlikeden...

Verimliliği Tam Kapasiteye Çıkarmanın Yolları