Anasayfa | Google Ads


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

08-11-2018

Vitrin Alışveriş Reklamları ile Kullanıcıyı Markanıza Yönlendirin

Google Alışveriş kampanyasının yeni özelliği olan vitrin alışveriş reklamları sayesinde kullanıcıların markanızı ve ürünlerinizi keşfetmesine yardımcı olabilirsiniz. DoubleClick Search, Kenshoo veya Marin'i üçüncü taraf teklif yönetimi sisteminiz olarak kullanırsanız, için Vitrin Alışveriş reklamlarını izleyebilir ve raporlayabilirsiniz.

Vitrin Alışveriş reklamları; Avustralya, Kanada, Almanya, Fransa, Hong Kong, İrlanda, Hindistan, Endonezya, Malezya, Yeni Zelanda, Filipinler, Singapur, Güney Afrika, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık ve ABD'de kullanıma sunulmuştur.

Avantajları

Kullanıcıların nereden alışveriş yapacağına karar vermesine yardımcı olan reklamlar gösterin.

Google Alışveriş'te yapılan birçok aramada, belirli bir marka ya da ürün yerine daha geniş kapsamlı arama terimleri kullanılır (ör. kadınlar için atletik kıyafetler veya oturma odası mobilyaları). Bu gibi terimler geniş kapsamlıdır ve genellikle kullanıcının hangi ürünü satın alacağına veya nereden alışveriş yapacağına henüz karar vermediği anlamına gelir. Bu potansiyel müşterilere ulaşmak ve hâlen bir karar vermeye çalışırken markanızı ve ürünlerinizi düşünmelerini sağlamak için Vitrin Alışveriş reklamlarını kullanın.

Reklamınızda hangi ürünlerin görüneceğini kontrol edin.

Vitrin Alışveriş reklamında görünen ürünleri seçersiniz. Örneğin, en çok satanlarınızı veya sezonluk seçimlerinizi vurgulayabilirsiniz.

Vitrin Alışveriş reklamlarınızdan kaynaklanan etkileşimleri ve dönüşümleri gerçek zamanlı olarak takip edin.

Reklamlarınızın performansını izlemek için kapsamlı raporlama araçlarını kullanabilirsiniz.

Üstelik yeni çıkan özelliği sayesinde video etkileşimi ile vitrin alışveriş reklamlarınızı kullanıcılar için daha çekici hale getirebilirsiniz. Yeni ürünler bulmak ve seçeneklerini azaltmak isteyen kullanıcıların yaklaşık üçte ikisi online videoların bir sonraki alışverişleri için kendilerine fikir verdiğini, aynı kullanıcıların yaklaşık yüzde 90'ı ise yeni ürün ve markaları YouTube üzerinden keşfettiklerini söylüyor.

Yeni video özelliği sayesinde tek bir reklama birden fazla görsel yükleyebilir ve ürünlerinizi güzel görüntüler, açıklamalar, ürünler ve alakalı promosyonlarla tanıtabilirsiniz. Kullanıma sunulduğundan bu yana vitrin reklamı alanlarının aldığı en yüksek tıklama oranının ortalama tıklama oranından (TO) 3,6 kat daha yüksek olduğunu görüldü. Bununla beraber, vitrin reklamları ilk tıklamalarda %20 daha fazla dönüşüm kredisi alıyor. Venus Fashion gibi perakendeciler yeni müşteri edinme konusunda da başarı sağlıyor: Venus Vitrin reklamlarıyla etkileşim kuran kullanıcıların gerçekleştirdiği satın alma işlemlerinin %68'i yeni müşterilere ait.

Overstock.com gibi markalar bu avantajı görüyor: Son zamanlarda 50'den fazla Vitrin Alışveriş reklamı oluşturdu ve marka alışverişlerinde 3 kat artış ve standart Alışveriş reklamlarına kıyasla bir satın alma işlemine öncülük eden %32 daha fazla tıklama destekli dönüşüm gördü.

Henüz Türkiye’de olmayan bu reklam türü hakkında yeni özellikleri öğrenmek ve uygulandığında daha verimli bir çalışma yapmak için AdresGezgini size yardımcı olmayı bekleyen uzman ekibi ile yanınızda. Doğru ve etkili reklam vermeye başlamak için bizimle iletişime geçin.

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

12-10-2012

Google Tarafından Platin Ödül e Layık Görüldük....

11 Ekim 2012 Perşembe günü Google’ın internet reklamcılığı programı kapsamında düzenlediği...

Google Tarafından Platin Ödül e Layık Görüldük.

30-11-2016

Medya Planınıza YouTube’u Eklemeniz için 5 Sebep [İnfografik]...

Video tabanlı web siteleri arasında en çok trafik çeken platform olan YouTube’un büyüme oranları...

Medya Planınıza YouTube’u Eklemeniz için 5 Sebep [İnfografik]

12-12-2012

İnternet Yönetimleri Nasıl Değiştirecek? [Ted Konuşması]...

Amerikalı yazar ve konuşmacı Clay Shirky’i internetle ilgilenen hemen herkes tanır. Tanımayanlar için ise...

İnternet Yönetimleri Nasıl Değiştirecek? [Ted Konuşması]