adresgezgini-logo
  • ANASAYFA
  • KATEGORİLER
    • AdresGezgini Etkinlikleri
    • AdresGezgini'nden Haberler
    • Başarı Hikayeleri
    • Google Ads
    • Satış ve Pazarlama
    • Sosyal Medya
    • Haberler
    • Sanat
    • Röportajlar
    • Yazılım & Tasarım
    • Kariyer
    • Yapay Zeka
    • Oyun
    • Gezi
  • YAZARLAR

Anasayfa | Sosyal Medya

Madonna Türkiye Konserinin Sosyal Medyaya Yansımaları


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

07-06-2012

  • 605
Madonna Türkiye Konserinin Sosyal Medyaya Yansımaları

Bugün Türkiye bir dünya starını ağırlıyor. Sosyal medya kullanıcıları profillerinde dev bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Madonna konserine gidebilecek şanslılar ve gidemiyorsa da söyleyecek iki çift lafı olan herkes bugün mutlaka paylaşımda bulunacak. Bazılarımız belki bıkacak, hatta Google AdWords reklam oluşturmada yaptığımız gibi negatif eşleme kullanıp –Madonna yazarak tüm bu paylaşımlardan soyutlanmak isteyecek. Ama maalesef sosyal medyada böyle bir şansımız yok. Eğer aktif sosyal medyada olarak  sonuçlarına da bu anlamda katlanmak şart. Ya da kapatın telefonu, bilgisayarı ne görün, ne duyun diyeceğim ama o da mümkün değil elbet.

Müzik dünyası, internet dünyasının gelişimi karşısında satışlarındaki düşüşü kabullendi ve sosyal medyanın içerisine adapte oldu. Madem güncel konu Madonna, ekibi tarafından sosyal medya araçlarının nasıl kullanıldığını inceleyip müzik dünyasının sanal dünyadaki başarılarını görebiliriz. Facebook sayfası gidip göremeyeceğimiz birçok konserin görüntülerini, provalarını,  dünya turnesini tüm detayları ile görebiliyorsunuz.

madonna-fb-2

 

İstanbul’da vereceği konser için ülkemize gelen Madonna’nın Twitter hesabında İstanbul hakkında konuşulmaya, görseller paylaşılmaya başlandı bile. Sadece bunlarla da sınırlı değil; videoların ilk yayınları yine Facebook üzerinden yapılırken, artık evinizdeki rahat koltuğunuzdan Madonna’ nın size özel verdiği konseri dinleyebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken profiline  girip, eğlenmek.

madonna-twitter

Ama sanal dünya, sadece müzik dünyasını değil bizleri de içine öyle bir aldı ki, eminim akşam konser sırasında sosyal medya nonstop konserden paylaşımlarla dolup taşacak. Acaba konsere gidenler, bu paylaşımları yaparken konserden keyif alabilecek mi? Ya da artık insanlar eğlencelerini sosyal medya araçlarında paylaşarak daha da mı çok eğleniyor? Siz ne dersiniz?

 

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

Bu gönderi AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi tarafından yayınlanmıştır.

TÜM YAZILAR

agsm

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

20-03-2012

Pinterest Neden Bağımlılık Yaratıyor?...

Son dönemin en ilgi çeken sosyal medya aracı kuşkusuz Pinterest. Daha önceki yazımda Pinterest hakkında detaylı...

Pinterest Neden Bağımlılık Yaratıyor?

14-01-2013

Sosyal Medya ve İnternet Kullanımı Beslenme Alışkanlıklarımızı Değiştiriyor mu?...

Bu yazı blog.reklamvermek.com adresinde yayınlanmıştır. Son yıllarda yepyeni bir medya türü olarak...

Sosyal Medya ve İnternet Kullanımı Beslenme Alışkanlıklarımızı Değiştiriyor mu? [Röportaj]

05-08-2010

Sosyal Medya Bağlamında İletişim Kuramcıları: Michel Foucault...

Bilişim ve internet teknolojisinin gelişimine paralel olarak gözetim kavramı, son dönem literatüründe önemli...

Sosyal Medya Bağlamında İletişim Kuramcıları: Michel Foucault
adresgezgini-logo
  • Röportajlar
  • Oyun
  • Google Ads
  • Yapay Zeka
  • Satış ve Pazarlama
  • AdresGezgini Etkinlikleri
  • Gezi
  • AdresGezgini'nden Haberler
  • Sanat

Copyright © 2022 AdresGezgini | Tüm Hakları Saklıdır. Google Third-Party Policy / Disclosure Notice

  • 2486464
+

Başarılı

Yorumunuz başarılı şekilde eklendi. En kısa sürede size geri dönüş yapacağız.

X

Başarısız

Yorum gönderilemedi. Lütfen boş alan bırakmayınız !