Anasayfa | Sosyal Medya


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

13-03-2012

AdresGezgini Ekibinden Yepyeni Mobil Uygulamalar

AdresGezgini Yazılım Geliştirme Ekibi yepyeni mobil uygulamalarla karşınızda. IOS ve Andorid işletim sistemlerine sahip olan, telefon ve tablet cihazlarda kullanabileceğiniz İzmir Ulaşım Rehberi Uygulaması ücretsiz olarak kullanıma açıldı.

Apple Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama pratik ve kullanışlı olmasıyla dikkat çekiyor. İstediğiniz zaman, kolayca İzmir’deki otobüs ve vapur seferlerini, duraklarını, otobüs hat numaralarını öğrenebileceksiniz. Dilerseniz aramak istediğiniz durağı ya da hat numarasını arama bölümüne yazıp, istediğiniz otobüs hat numarasını, durak isimlerini ve otobüslerin sefer saatlerini öğrenebilirsiniz.

“Bana en yakın durağı olanlar” butonuna tıkladığınızda ise Google Maps verileri ile size en yakında olan durağı görüntüleyebilir hangi otobüsün ne zaman o durakta olacağını öğrenebilirsiniz. Ayrıca aradığınız durağa yönelik yürüme mesafesini ve rotasını öğrenebilirsiniz.

Uygulamanın Vapur Hatları bölümü de bulunuyor. Kalkış yapmak istediğiniz iskele ve varmak istediğiniz iskeleyi seçip vapur seferlerini öğrenebilirsiniz.

Uygulamada bulacağınız verilerin tamamı resmi web sitelerinden alınmış olup en güncel halleridir. İlerleyen tarihlerde İzmir Ulaşım rehberine İZBAN ve İzmir Metro seferlerini de ekleyeceklerini söyleyen AdresGezgini Yazılım Geliştirme ekibimiz çalışmalarına eksiksiz bir şekilde devam edecek.

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

31-01-2018

Ocak Ayından Haberler...

Ocak ayında gerçekleşen Google güncellemeleri, sosyal medya kanallarında yapılan yenilikler ve...

Ocak Ayından Haberler

05-10-2016

Ücretli Reklam Vermeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler...

Bu yazıda Tıklama Başına Maliyet (TBM) yöntemini kullanarak reklam vermeden önce üzerinde en çok düşünülen...

Ücretli Reklam Vermeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

24-02-2012

Anna Akbari ile Dijital Mutluluk, Sosyal Medya ve Sosyoloji Üzerine [Röportaj]...

Anna Akbari, New York Üniversitesi'nde Medya, Kültür ve İletişim bölümünde Profesör, “Dijital Mutluluk”...

Anna Akbari ile Dijital Mutluluk, Sosyal Medya ve Sosyoloji Üzerine [Röportaj]