Anasayfa | AdresGezgini'nden Haberler


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

13-05-2019

Türkiye İnovasyon Liderleri Arasındaki Yerimizi Aldık

Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG’de 2018 yılı inovasyon liderleri belirlendi. Kamu ve özel sektör olmak üzere çok sayıda firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ve 5 farklı kategoride Türkiye’nin en inovatif şirketlerinin seçildiği yarışmada, AdresGezgini olarak 1216 firma arasından İnovasyon Stratejileri kategorisinde 26. olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve uluslararası yönetim danışmanlığı firması IMP3rove Academy'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen İnovaLİG, Avrupa’da 17 ülkede uygulanan, IMP3rove metodolojisine dayanan kurguyla ülkemize fikri sermaye aktarmayı hedeflemektedir. Ulusal boyutta, çalışmanın hem kamu hem de özel sektör iştirakleri tarafından bu şekilde sahiplenilmesi tüm sektörler için birer itici güç oluşturmuş ve katılımcı sayısının artışının ötesinde sektörel ve büyüklük olarak ciddi bir çeşitliliğe ulaşılmıştır. İstatistiklere bakıldığında bilişim hizmetlerinden kimyevi maddeler ve mamüllerine, otomotiv ensüstrisinden tekstil ve hammaddelerine kadar birçok farklı sektör ve şehirlerden katılım sağlanmıştır. İnovaLİG, katılımcı firmaların Türkiye ve Avrupa standartlarında inovasyon konularında mevcut durumlarını görmeleri ve kendilerini değerlendirmeleri açısından oldukça önemli bir program haline gelmiştir. Türkiye’de inovasyon bilincini geliştirmeyi, şirketlerin organizasyonlarına ve günlük işleyişlerine inovasyon kültürünü yerleştirmelerini amaçlamaktadır.

AdresGezgini olarak böylesine yetkin ve inovatif programlara dahil olmaktan gurur duyuyor, gelişime istekli ve yenilikçi şirket kültürümüz ile sürekli öğrenmeye inanıyor, araştırmayı, üretmeyi ve geliştirmeyi ilke edinip çalışmalarımıza ve başarılarımıza her gün bir yenisini daha eklemeyi hedefliyoruz.

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

15-01-2018

2018'de Instagram Performansınızı Artırın...

En hızlı büyüyen sosyal ağ olma özelliği taşıyan, aktif kullanıcı sayısını son 12 ayda 600 milyondan 800...

2018'de Instagram Performansınızı Artırın

16-04-2010

Baybars Altuntaş: Çağa Nasıl Yön Verilir?...

Baybars Altuntaş Kimdir? Üç kuşaktan memur, kalabalık bir ailenin oğlu olarak 1970 yılında dünyaya gelir....

Baybars Altuntaş: Çağa Nasıl Yön Verilir?

23-03-2012

Teknoloji ve İnternetin Geleceği...

Son birkaç yılda, dijital dünyanın en önemli değişimlerinden biri internete erişimin kapalı alanlardan...

Teknoloji ve İnternetin Geleceği