AdresGezgini olarak bu haftadan itibaren 9 hafta boyunca sizlere internet reklamcılığı ile ilgili konularda bilgiler sunacağız. İlk videomuz AdWords Uzmanımız Atilla Baykal'ın Remarketing üzerine hazırladığı eğitim. Google'ın 2010 yılında kullanıma açtığı Remarketing ya da Türkçe adıyla “Yeniden Pazarlama” ilgi alanına dayalı reklamcılık özelliği sunuyor. Yani, web sitenizi daha önce ziyaret etmiş bir kullanıcıyla yeniden buluşuyorsunuz. Remarketing, doğru kişilerle doğru mesajı eşleştirmenize yardımcı oluyor.

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi
11-03-2013
![Remarketing Nedir? [Video]](https://blog.adresgezgini.com/upload/2/remarketing-nedir-1550x680-1.jpg)
YORUM YAZIN
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
10-01-2013
İletişim İçerisinde Ama Yalnız mıyız? [Ted Konuşması]...
Bugünkü Ted konuşmamız günümüzdeki teknoloji kullanımının bizi nerelere götürdüğüyle ilgili bir sohbet....
![İletişim İçerisinde Ama Yalnız mıyız? [Ted Konuşması]](https://blog.adresgezgini.com/upload/blog/turkle-sherry-wbfny2012-250x150.jpg)
17-05-2022
Dijital Pazarlama Karması 7p...
1964’ten bu yana pazarlamada sıklıkla kullanılan 4p(product, price, place, promotion) kavramı, dijitalleşme ile...

21-08-2024
Google Bard ve Reklamlarda Yapay Zeka Kullanımı...
Son birkaç yıldır, Yapay Zeka’nın ne kadar fazla gündeme geldiğini fark etmişsinizdir. Birçok sektörde...

YORUMLAR
12 Mart 2013
Merhabalar, Acaba eğitim videolarınızı kendi sitemde yayınlayabilir miyim? Sizin için herhangi bir problem oluşturur mu ? Kolaylıklar,