Anasayfa | Google Ads


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

16-06-2010

Google Blogger'ın yeni özelliklerini kullanıcıları ile paylaşmadan önce test ettiği sitesi Blogger Taslak (Blogger in Draft)'da  uzun süredir paylaştığı ve denemesini yaptığı Blogger Yeni Şablon Tasarımı nihayet blog kullanıcıları ile buluştu. Yeni şablon tasarımı özelliği sayesinde yerleşim sayfasında çıkan buton ile blogunuzun şablon tasarımını değiştirebiliyor, arka plan renk ayarını, yerleşim ve diğer özelliklerini canlı olarak test ederek, kullanıma hazır hale getirebiliyorsunuz.

Şablonlarında dört adet ana şablon seçeneği ve bu tema seçeneklerinin alt kategorisi olarak da 15 adet yeni tema düzenleyicisi bulunmakta. Arka plan renk ayarları eski blogger sayfasında tek renk ve seçenek olarak kabul görürken, yeni tasarım ile 18 farklı kategoriden birini seçebilme veya  fotoğraflar yükleyerek blogunuzun tasarımını zenginleştirebilme şansını sunmakta.

Yerleşim bölümü de üç ayrı kategoride düzenlenmiş. Gövde Yerleşimi, Alt Bilgi Yerleşimi ve Ayarlanabilir Genişlik seçeneklerini kullanarak yeni gadgetlar ekleyebiliyor veya blogunuzun sayfa genişliğini zevkinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Son olarak Gelişmiş seçeneği; Sayfa Metni, Arka Planlar, Bağlantılar, Blog Başlığı, Sekme Metni, Sekme Arka Planı, Kayıt Başlığı, Bilgi Yayınla, Gadgetlar, Resimler ve Vurgular sekmelerinin renk ve yazı metni ayarları ile oynayayabilme ve bu sayede kendi stilinizi yaratabilme imkanını sağlıyor.

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

06-11-2015

Amsterdam API Workshop Etkinliğinden Notlar...

Bu mevsim için çok beklenmedik güzel ve güneşli bir Amsterdam sabahı Google’ın düzenlediği Google AdWords...

Amsterdam API Workshop Etkinliğinden Notlar

20-02-2013

Dijital Dünyada İş - Özel Hayat Dengesi...

Dünyamızdaki teknolojik ilerlemelerin en büyük lütuflarından birisi aynı zamanda en büyük dertlerden biri...

Dijital Dünyada İş - Özel Hayat Dengesi

26-09-2012

Markanız için Doğru Sosyal Medya Ağını Seçmek...

Günümüzün en önemli marka stratejilerinden biri, markanıza güçlü bir sosyal görünürlük yaratmak için...

Markanız için Doğru Sosyal Medya Ağını Seçmek