Anasayfa | Google Ads


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

16-06-2016

KOBİ’lerin Satışlarını ve Kârlılıklarını Artıracak Google AdWords Özellikleri

İnternet reklamları, işletmelerin büyümesi için ihtiyaç duydukları yeni müşteri kazanma ve satışları artırmak gibi hedeflerini düşük bütçeler ile hayata geçirme imkânı veriyor. Google AdWords, tamamı ücretsiz olan gelişmiş hedefleme ve raporlama özellikleri sayesinde KOBİ’lerin sahip olduğu kısıtlı satış ve pazarlama bütçelerini maksimum verimlilik ile kullanmalarını sağlıyor.

Google AdWords ile KOBİ’nizin Satışlarını Artırmak Sizin Elinizde!

Televizyon, radyo, gazete, outdoor gibi geleneksel mecralar kullanılarak oluşturulan kampanyalar dönüşümlerinin kesin olarak kontrol edilememesi, yüksek maliyetleri, kısıtlı bir kitleye ulaşabilmeleri, esnek olmayan yapıları nedeni ile çoğu zaman bütçenin efektif kullanılmasını engelliyor. Klasik tanıtım çözümlerinin aksine Google reklamları doğrudan satışını yaptığınız ürünleri veya hizmetleri arayan bireyleri hedefleyen, onları belirli bir işlemi gerçekleştirmeye teşvik eden reklam kampanyaları oluşturmanızı sağlıyor. Anahtar kelimeler ile tetiklenen ve tıklama başına maliyet prensibi ile çalışan Google Reklamları, net ve güçlü bir harekete geçirici mesaj sayesinde hedef kitleniz tarafından fark edilmenizi kolaylaştırıyor. Gelişmiş hedefleme yöntemleri ve yeniden pazarlama gibi güçlü özelliklere sahip olan AdWords’ün sizlere sunduğu farklı reklam biçimleri ile yurt içi veya yurt dışı tanıtım kampanyalarınızı düşük bütçeler ile sürdürebilirsiniz. Google arama ağında ve binlerce siteyi kapsayan görüntülü reklam ağında yayınlayacağınız reklam kampanyalarınızı gerektiğinde revize ederek müşteri sayınızı ve satışları artırabilirsiniz. Coğrafi konum, dil, içeriğe dayalı hedefleme seçeneklerini kullanımınıza sunan internet reklamları, hizmet verdiğiniz veya ürün satışı yaptığınız kitleye etkili bir mesaj ile ulaşmanızı sağlıyor. Bu seçenekler ile aynı kampanya içerisinde klasik metin reklamlarını kullanarak dünyanın en büyük arama motorunda arama yapan bir kişiye hizmetinizi, arama hacmi yönünden dünyanın en büyük ikinci sitesi YouTube’da video izleyen bir başka kişiye markanızı veya ürününüzü tanıtabilirsiniz. Yeniden pazarlama özelliği ile reklamlarınızı gören ancak işlem yapmayan potansiyel müşterinize ücretsiz olarak kendiniz hatırlatıp, ürününüzü veya hizmetinizi satın almasını sağlayabilirsiniz.

consulting

KOBİ’nizi Tanıtan Kampanyanızın Tüm Kontrolü Sizde!

Kullanımı basit ara yüzü sayesinde Google Reklamları kampanyalarınızı takip etmenizi, gerektiğinde müdahale etmenizi sağlıyor. Sürükle bırak mantığı ile çalışan gelişmiş raporlama aracı ile AdWords, kampanyanız hakkında öğrenmek istediğiniz bilgileri birkaç tıklama sonucunda size sunuyor. Bu bilgiler doğrultusunda reklam içeriklerinizi güncelleyebilir, kârlılığınızı artıran kampanyalarınızı daha da öne çıkarabilirsiniz. Kampanyalarınızı yönetirken dönüşüm izleme özelliğini kullanarak yatırım getirinizi artırabilirsiniz. İlgili sayfaya ekleyeceğiniz kod ile web sitesi işlemlerini, telefon aramalarını, mobil uygulama içi işlemleri ve çevrimiçi başlayıp çevrimdışı sonlanan müşteri etkinliklerini takip edebilirsiniz. Bu özellik ile satış ve pazarlama faaliyetleri için harcadığınız reklam bütçeniz ile ilgili daha isabetli kararlar alabilirsiniz. Daha iyi yatırım getirisi analizi ve internet sitenizin kalitesini artırmak için AdWords hesabınızı Google Analytics hesabınız ile bağlayabilirsiniz. Dönüşüm izleme özelliğine ek olarak gelişmiş dönüşüm raporları ve dönüşüm hunisi analizi sağlayan Analytics ile optimize edilecek veya kaldırılacak kârlı olmayan kampanyaları, negatife çevrilecek anahtar kelimeleri belirleyebilirsiniz. Bu sayede yatırım getirinizi, dolayısı ile satışlardan elde ettiğiniz kârın yükselmesini sağlayabilirsiniz. Google AdWords reklamlarına dair detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir. Sorularınız için hesap uzmanlarımıza danışabilirsiniz.

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

21-05-2014

İnternet Reklamcılığı ve Yeni Nesil Pazarlama Semineri'nde Neler Oldu?...

Geçtiğimiz hafta İnternet Reklamcılığı ve Yeni Nesil Pazarlama üzerine düzenlediğimiz etkinlikte Google Eski...

İnternet Reklamcılığı ve Yeni Nesil Pazarlama Semineri'nde Neler Oldu?

03-05-2012

Sosyal Medyayı Oyun Alanı Haline Getirmenin 6 Yolu...

B2B şirketlerine, şirket içindeki ve dışındaki işleyişlerinde kullanabilecekleri müşterileri ve...

Sosyal Medyayı Oyun Alanı Haline Getirmenin 6 Yolu

08-07-2011

Tüketim Sosyolojisi Açısından Grup Satın Alma Siteleri: Neden İşe Yarıyor?...

Eğer beş yıldızlı bir otelde sevdiğinizle geçirebileceğiniz 5 gece 6 gün tam pansiyon tatili %80 indirimle...

Tüketim Sosyolojisi Açısından Grup Satın Alma Siteleri: Neden İşe Yarıyor?