Anasayfa | Google Ads


AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

AdresGezgini Sosyal Medya Ekibi

20-12-2011

2011'in Son Google Eğitimi

Nihan Darman yazdı:

Google İnternet Reklamcılığı programı dâhilinde 2011 yılının son eğitimi İstanbul The Seed’de mükemmel bir sunumla gerçekleştirildi. 16 Aralık Cuma günü gerçekleşen ve bir gün süren seminer programına gidişimiz heyecanlı bir süreçle başladı. Katılımcı profili olarak sadece ajansların yer aldığı bu son eğitim programında AdresGezgini’ni temsilen Serdar ve ben yerimizi aldık.

İstanbul’a sabahın erken saatlerinde ulaştık, hatta bırakın İstanbul’u seminerin gerçekleşeceği The Seed’e varmamız bile beklediğimizden erken oldu, e tabi bu durumda da bize boğazın tadını çıkartmak düştü.

Fotoğrafta gördüğünüz manzaraya karşı güzel bir kahvaltı ettik ve yüklendiğimiz dinamik enerjiyle The Seed’e geçtik. Girer girmez ilk dikkatimi çeken şey tercih edilen mekanın ve düzenlemelerin inanılmaz güzel oluşuydu. Google bu organizasyonun yılın son eğitimi olmasından dolayı daha keyifli, rahat ve eğlenceli bir ortam hazırlamıştı katılımcılara. Açık büfeyle başlayan kayıt ve bekleme alanını görünce, “boğazda kahvaltı ediyoruz oh”  keyfimize biraz hüzün çöktü tabii ki. İçten içe acaba kahvaltı etmese miydik diye düşündük ama birbirimize hiç söylemedik. Onun yerine bir kahve içelim en iyisi diyerek açık büfeden uzaklaştık.

Açık Büfe, bekleme ve kayıt süresi katılımcıların birbirleri ile selamlaşma – tanışma sürecini hızlandırdı.  Sohbetler, planlamalar ve kurulan iletişim herkesin ilgisini çekiyor ve organizasyonu daha keyifli hale getiriyordu. Ve arkasından zil çaldı. Zil Çaldı! Şaka yapmıyorum gerçekten, isterseniz bakın kendiniz görün.

Çalan zilin ardından salona giriş yaptık. Renkli sandalyeler, Google’a uygun sahne düzeniyle yüzlerimizde engel olamadığımız bir gülüşle yerlerimizi aldık.

Eğitim programının içeriğini “E-Ticaret ve Satış” oluşturuyordu ama alanında uzman Google çalışanlarıyla birçok farklı nokta ile ilgili de sohbet etme fırsatı yakalayabildik.  Eğitim içeri ile ilgili bilgi vermek isterdim tabii ama şimdilik ilerleyen günlerde yeni Google ürünlerini duyabileceğimiz konusunda ipucu vermekle yetiniyorum. Organizasyon toplam 5 oturum sürdü ve aralardaki ikramın sabah verilen açık büfenin çok daha üstünde olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Bu keyifli ve güzel organizasyon ödül töreni ve kokteyl ile son buldu ve gece yarısı eve döndük. İnsanoğlu kuş misali. :)

YORUMLAR

YORUM YAZIN

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

11-10-2013

Nielsen TV Twitter Ölçüm Sistemi Analizlerine Başladı...

Dünyaca ünlü bilgi ve ölçüm şirketi Nielsen, Twitter’la uzun yıllar sürmesi planlanan bir anlaşma yaptı....

Nielsen TV Twitter Ölçüm Sistemi Analizlerine Başladı

28-06-2010

Google Blogları Bölüm 4: Google Geliştirici...

Google, açık kaynak kodlu yazılımları desteklemek ve programcılara API ve Kaynak Kod (Open Source) sağlamak...

Google Blogları Bölüm 4: Google Geliştirici

18-02-2019

Duyarlı Arama Ağı Reklamlarını Keşfedin...

Duyarlı Arama Ağı Reklamları! Google’ın en yeni, büyük ve esnek arama ağı reklamı biçimi. Makine...

Duyarlı Arama Ağı Reklamlarını Keşfedin